Välkommen till TullingeStrands Glasmästeri

Vi hjälper er hela vägen från idé till ett färdigt uterum.
Ideér, tips, förslag, bygglovsritningar, grunder, golv och självklart monteringen av uterummet.

Företaget ligger i Tullinge på södra sidan av Stockholm och vi har F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Vill ni få kontakt med ett personligt och engagerat företag till era uterumsdrömmar är ni välkomna att ringa eller använda vår kontaktblankett.

Vänliga hälsningar,
Peter Lindfors

PS. Vi utför även traditionella glasmästeriarbeten!

Auktoriserad återförsäljare av Santex Uterum

Vi har sålt och monterat deras produkter; Elegance, Elegance+, Superior och Extend (fasadpartier), sedan 1983.

Santex Uterum

 

Återförsäljare av Westcoast Windows

Westcoast Windows fönster och skjutdörrar består av en yttre del av elegant aluminium, som står emot tuffa väderförhållanden och en inre del av trä, som ger en varm inbjudande känsla. OBS! Ej att förväxlas med så kallade ”alu-beklädda” träfönster.

I princip byggs två fönster i fabriken som ligger i Trollhättan, ett i aluminium och ett i trä, som sedan sätts ihop till en enhet. Grundprincipen har varit densamma genom åren och tekniken är välbeprövad. Tack vare den unika konstruktionen så är dessa fönster extremt täta och ger en lång livslängd. Det innebär att du sannolikt inte behöver byta fönster mer under din livstid. Nya underhållsfria aluminiumfönster från Westcoast Windows är en bra investering och kommer att betala sig självt, dels tack vare livslängden, dels för att du sparar energi och underhållsarbete på dem.

Westcoast Windows fönster finns i serierna Classic (klassiska svenska fönster) Antik (fönster med traditionellt utseende) samt Design (för funkishus och hus i modern stil). Att få fönstren måttanpassade kostar inget extra och du kan få i princip vilken form du vill, vilket ger så gott som obegränsad frihet när du bygger nytt eller bygger om! Det finns också mängder av val och tillval. Kort sagt: Westcoast Windows har garanterat ett fönster som passar ditt hus och din stil!

westcoast-windows